Selecteer een pagina

Over mij

herstel verbinding met jezelf en anderen

Ik geloof dat iedereen tot in ieder detail totaal uniek is. 

Mijn naam is Hans-Christiaan Heilbron. Wat ik je aanbied is gebaseerd op processen die ik zelf uitgebreid ondergaan heb en in mezelf diepgaand bestudeerd heb. Hieronder vertel ik je hier meer over.

Van m’n hoofd naar m’n hart

Ik heb een breed scala aan opleidingen gevolgd en heb lang gewerkt in technische beroepen: aanvankelijk in de mijnbouw en aangrenzend onderzoek, later ook in de IT. Nog steeds los ik met plezier zo nu en dan leuke technische puzzeltjes op voor mensen.

In de loop van de tijd merkte ik echter ook dat dit soort werk me nogal beperkte tot m’n hoofd, m’n hart en m’n lijf deden niet echt mee. Ik begon trainingen en opleidingen te doen die over verbinding gingen, het hart, het bewonen van m’n lichaam. Dat rationele brein van me was (en is) heel leuk, maar het bleek daarnaast ook een overlevingsmechanisme om maar niet het pijnlijk diepe verlangen naar verbinding te hoeven voelen.

 

Met de NARM kwam alles bij elkaar

Ik leerde veel. In m’n studentschap aan de Ridhwan School, in de training bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam, in een onafgemaakte opleiding tot natuurvoedingskok, in de Rebalancing Lichaamswerk opleiding die ik in 2013 afrondde.

In de opleiding voor NARM Practitioner kwam uiteindelijk alles bij elkaar. (NARM=Neuro Affective Relational Model) Op elegante wijze leerde ik alles wat ik tot dan toe had geleerd, bij elkaar te brengen. Overlevingsstijlen in plaats van karakterstructuren naar ziektebeelden, uitbouwen wat al gezond is; veerkracht, autonomie, het vermogen om zelf richting te geven en actie te ondernemen in het leven.

En wat zo fijn is; het relationele staat centraal! En het is niet nodig om al die oude trauma’s te herbeleven. De sporen ervan die in het contact hier en nu tevoorschijn komen, bieden alle mogelijkheden om te zien en te leren hoe het ook anders kan. Geen regressie, geen hertraumatisering, wel heel nauwkeurig onderzoek in het hier en nu.

Wat ik aanbied

Wat ik je aanbied is gebaseerd op processen die ik zelf uitgebreid ondergaan heb en in mezelf diepgaand bestudeerd heb. Een proces waar ik zo aan verknocht ben dat ik er dagelijks mee bezig ben, zowel beroepsmatig als in de relationele sfeer privé. In die zin ben ik continu in ontwikkeling en wil dat ook graag in complete vrijheid blijven doen. 

Ik ben momenteel (nog) niet aangesloten bij een beroepsorganisatie, en vind het fijn om me vrij te voelen me op mijn manier te kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als beroepsmatig. Dat heeft de consequentie dat de kosten niet vergoed worden.

Dat heeft natuurlijk ook voordelen met het oog op privacy.

Hiermee kan ik je helpen:

5

persoonlijke begeleiding in het kader van NARM (ontwikkelingstrauma)

5

begeleiding in zelfonderzoek

5

massage met Rebalancing technieken

Wat mij persoonlijk bijzonder bevalt; NARM richt zich vooral op ondersteuning en groei van wat al gezond is. 

Heb je vragen, wil je overleggen of een afspraak maken?

Neem hieronder gerust contact met me op.

4 + 3 =